Košarica je prazna.

Politika zasebnosti

1. Splošno

Upravljavec osebnih podatkov, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov, je:

  • Fotografija in druge storitve, Tea Leban s.p.
  • Arja vas 88, 3301 Petrovče
  • Davčna številka: 28001737
  • Matična številka: 9047808000
  • Kontakt: info@bymialuna.com

Podjetje se zavezuje, da bo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP) varovalo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine bymialuna.com. Podjetje zbira osebne podatke samo, kadar jih uporabnik posreduje prostovoljno in podpiše izjavo, s katero dovoljuje zbiranje, hranjenje in obdelavo osebnih podatkov v skladu z zakonom. Podjetje se obvezuje, da bo zbrane podatke hranilo in uporabljalo samo toliko časa, kot bo potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani. Podjetje osebnih podatkov uporabnikov ne bo posredovalo nobeni drugi fizični ali pravni osebi.

2. Uporaba osebnih podatkov
Vaše osebne podatke pridobivamo ob vašem naročilu izdelkov v spletni trgovini.

Podatki, ki jih zbiramo, obdelujemo in hranimo so:

  • ime in priimek,
  • naslov in kraj bivanja,
  • elektronski naslov,
  • telefonsko številko,
  • podatke, ki jih prostovoljno dodate v obrazec na spletnem mestu bymialuna.com.

Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, podjetje ne odgovarja.

3. Namen uporabe
Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne strani www.bymialuna.com  za namen izvedbe spletnega nakupa, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila.

Soglasje k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov s sodelovanjem v nagradnih igrah ali naročilu na novice preko elektronske pošte, uporabnik dovoljuje podjetju Tea Leban s.p.  obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z ZVOP. S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje podjetju Tea Leban s.p., da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje novic preko elektronske pošte, telefonske številke in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o storitvah spletne trgovine bymialuna.com in podjetja Tea Leban s.p. in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletne strani posebej privoli. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

4. Obdobje hrambe osebnih podatkov
Navedene podatke lahko podjetje Tea Leban s.p. obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani, tj. 10 let za registrirane uporabnike spletnega mesta www.bymialuna.com, 10 mesecev za udeležence nagradnih iger, 10 let za zmagovalce nagradnih iger ter do odjave naročnika na novice oziroma dokler upravljavec ne preneha s svojo dejavnostjo na trgu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

5. Izvajanje politike zasebnosti
V primeru, da želite izbris vaših osebnih podatkov iz spletne strani bymialuna.com nam pošljite elektronsko sporočilo na info@bymialuna.com. Po prejetem elektronskem sporočilu bomo izbrisali zgodovino vaših nakupov (vsa vaša pretekla naročila in vsi podatki, povezane z njimi) in vaš elektronski naslov.

6. Dodatna pojasnila 
Vsa vprašanja o zaupnosti vaših podatkov, načinu zbiranja in obdelave podatkov ali vaše zahteve za uveljavljanje pravic v zvezi z vašimi podatki, lahko naslovite na naš elektronski naslov info@bymialuna.com.